Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det



Jag tror att det finns
en språkdräkt
för mitt känsloliv, skräddarsydd
men oanvänd

Ett språk för det
som min rädslas förfäder har gömt

En fallskärmsjägare är nu påväg
mot marken, trött
på rotlös utsikt

Han har ett verkligt uppdrag:
att finna sin fred
på jorden




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-11 11:57



Bookmark and Share


  Roger VIP
Den ständiga kampen om att finna sin ro.. Snyggt! Välskrivet och intresseväckande med fallskärmsjägaren som vinkel!

2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor