Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäril

en liten fjäril
på din bröstkorg
vill jag vara
små små fötter
mot din hud
ditt hjärta
genom hela min kropp
slår slår slår
breddar mina vingar
vibrationer i varje cell
facettögon
ser dig i tusen små bilder
vacker i varenda en




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-12 08:09



Bookmark and Share


  vakendrömmar
Jättefint! Drabbande.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium