Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i skogen


Tallarnas
stammar

Rör sig

försiktigt
fram
och åter

Vaggar

gungar lätt

lugnar

Tänjbara

grenars
svepande
rörelser

Fjäderlätta

penseldrag

När vinden
rör sig

Måleriskt

melodiskt

Genom
barrgrönt

elastiskt
grenverk

Ett
lätt fuktdis
i luften

Skogen
helt nära

Inne

i värmen
doftar kaffe

Ute

Ett lätt
regn

Fuktad
jord

mossa

Renande
andning

En ny dag
tar sin
början

Mitt i
en skog








































Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-12 09:38



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det doftar barrskog om din text !
2020-04-14

  DavidM VIP
Mycket fint.
2020-04-13

  bibbi ahrnstedt
Vackert, tallar är mina favoriter och du sätter verkligen orden på hur de kan ge tröst
2020-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver så jag ser bilder för min inre syn och det känns som om jag är där!
2020-04-12

  alicja lappalainen VIP
sensuella bilder
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP