Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara den som varit där skulle känna igen sig


eftersmaken ingen överdrift bottnar i



-han såg horor djupare i ögonen
än han såg sitt eget favoritglas
genom botten, och det säger allt..



Skrevs det i tidningarna, sen kom
boken och legenden tog helt över.




Men inte ens den vildaste honung
var exotisk nog, inte söt på det där
sättet ingenting annat kunde vara

han hade smakat den men fann
aldrig dess like ens närmelsevis
igen





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-04-12 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP