Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan filosofi!

Men medicinen hjälper.
Säger jag mot vad, så har det plötsligt blivit en filosofi av det.
Och säger jag Varför, så har jag gått ännu djupare i filosofiträsket!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-04-13 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim