Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underförstått

 

Ej lätt bo som pitt

med två nötter samt ha ett

arsle till granne

 




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 05:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superkul... kulor på fall kan inte vara särskilt upplyftande...
2020-04-15

    Lena Staaf VIP
Fyndigt! Men många är väldigt nöjda ändå (för att inte säga spralliga), konstigt nog.
2020-04-15

    Sefarge VIP
Jaa,inte ens Hollywood
Brad P. kommer undan?


2020-04-15

  överlevaren VIP
Haha, gillas skarpt....livet i ett nötskal!
2020-04-15

  Öknens Ros VIP
Ha ha denna var verkligen fyndig! ;)
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP