Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klyktattare tar höjd

 

I Västernorrlands län
finnes kullar och berg
Höga Kusten mondän
giver landskapen färg

stort massiv är Skule
i utblick milsvid tjusar
skans för rövaren fule
historier än om susar

Nolbykullen söderöver
i slalomklubb står pall 
is i magen de behöver
stupar rakt nedåt i fall

Södra Berget via Norra
finns Sundsvall emellan
åt fi Härnösand knorra
dock på allvar är sällan
 
  

 
 







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-14 07:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kärleksfull poetisk naturbeskrivning! Ler åt rubriken: Klyktattare kallades väl just de som hade Y på bilens registreringsskylt
2020-04-14

  överlevaren VIP
Mycket bra ordat om Norrländska vyer!
2020-04-14

    Sefarge VIP
Tack för ack så uppfriskande påminnelse!
Med härliga Norrland dragandes iväg
mot ljuvliga Norbotten som
kanske borde heta
Norrtoppen
istället?
;}
2020-04-14

  Öknens Ros VIP
Geografilektion i poesiform, snyggt presenterat.
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP