Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

mina drömmar
infiltrerade
av dig
hur vågar du
kasta mitt kristallhjärta
i bergväggen
och dyka upp
i min fristad
med blodshänder




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 173 gånger
Publicerad 2020-04-14 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium