Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag fryser så gärna här

Du sjunger brutalt träffande,
säkert om en plats,
som jag inte vill se,
uppleva, eller komma i närheten av,
så träffande säkert beskriver du stunden,
som jag fortfarande sitter fängslad i,
men vet du,lite frisk luft, en mugg varmt te,
en natt av gråt,
så blir det nog bra.

Du sjunger,
men du gör nog inte så speciellt mycket mer än så,
min själ är förfrusen,
jag vill inte tina den,
jag fryser så gärna här.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann