Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Livet ska börja leva igen

Ögonen gråter,
trots att själen är trött på livet,
någon behövs inte,
någon behöver inte visa sig,
jag är ensam,
men jag klarar mig,
vintern kommer,
efter sommaren,
livet ska börja leva igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-04-14 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann