Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Kvällen är inte kommen än

Tusen nålar,
och smärtan gör inte ens ont längre,
men ångesten är helvetet.
den plågsamma smärtan här,
men glm inte bort,
den är inte bestående,
ljuset har redan besegrat mörkret,
imorgon är en ny dag,
kvällen är inte kommen än.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-04-14 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann