Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGARNA MED LIVET - tanka

Fyllda, ofyllda

dagar går sin egen väg

vad som än händer

som en evighetsmaskin

väjer inte för Döden

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-14 18:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, oavsett vad vi gör så går dagarna...bäst att se till att fylla dem med bra saker...
2020-04-18

  KattenKin VIP
En tanka om tapperhet. Gillar den, den signalerar styrka.
2020-04-16

  Boel Lindell
Ja dagarna kommer och går med eller utan oss... Jag gillar den snygga kompositionen.
2020-04-15

  ULJO
Precis så
2020-04-15

  Niliboy
Nä, livet är en strid, det är som någon försöker lura in en på dåliga vägar. Men Herren leder oss in på livets väg, enligt Bibeln!
2020-04-14

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2020-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Livet i ett nötskal.
Bravo.
2020-04-14

    Max Poisé
Då är man målinriktad...grym tanka!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP