Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tussilago

Fjärilslätta vingslag leker i vinden,
under vinterhimlen andas snögubben lycka,
över tanken att han kommer att få smälta bort en solig vårdag,
det är brutalt smärtsamt,
men tacksamt att få finnas till sin bestämda tid i livet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-04-15 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann