Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Lova

Beskriv
Den känslan,
det måendet,
ge mig en förklaring,
ett trovärdigt svar,
bara lova,
att allt kommer att bli okej en vacker
( eller mindre vacker) natt
( dagar är sällan fina).




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stilla önskan jag också har, lova...
Jag ser att Du har lätt att öppna ditt hjärta. Så fint.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann