Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens tvekan

 

Vårens tvekan

i ett vingslag

lyfter en fjäril

nya liv föds

i vackra färger

klorofyll

trädknoppar

och videunge

väntar

 

Solens strålar

reflexer i ljus

gröna träd öppnar

mot himlen

ett moln

av kraftfulla blad

det kvittrar

fånglarnas sång

lyssnar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-15 23:54



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, fint och stämningsfullt, närvarande
2020-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart...vi har mycket att njuta av...
2020-04-18

  ULJO
Våren. Som vi längtat
2020-04-16

  Feliaxel VIP
Bra beskrivning om vårens intåg
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP