Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en tatuering

 

Min skugga

varför glömmer du inte mig ?

Du hänger kvar

vid den du säger dig inte älska.

aldrig att du släpper mig.

Mitt avtryck är av betong

min kropp fastgjuten i dig.

som en tatuering

lämnar jag mitt avtryck

det går inte att komma undan

även om du vill

Kanske jag älskar dig också

jag vet inte

allt tog så många år

av våra liv vi skulle haft

Det kunde varit så bra

jag hade gett dig allt

nu finns jag åter här

och jag försöker

kanske, kanske inte

jag tror jag behöver tid

Kanske är det så




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-15 23:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker hänger med vad man än gör...tänkvärt...
2020-04-18

  ULJO
Klokt signerat
2020-04-16

    ej medlem längre
Finurlig text, en riktig tankeväckande! Bravo!!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP