Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysa med sin frånvaro.

Vem lyser med sin frånvaro?
Vad är det för uttryck?
Kan en stjärna lysa när den inte finns?
Eller när den har slocknat?
Ser någon ens den på stjärnhimlen då?
En explosion som resulterar i stjärnans död, syns.
Och jag undrar; Är uttrycket vem lyser med sin frånvaro, lika påtagligt som när man hör tystnaden?




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-04-16 03:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Ibland är det bra att vara frånvarande. Somligt är alldeles för fullt av närvarande människor som inte gör någon nytta.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim