Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek

Kärleken vi har
Där vi både ger och tar
Är fantastisk




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-16 11:17



Bookmark and Share


  danne //
Vackert!
2020-05-11

  Solstrale VIP
Fint att ha begåvats med kärleken!
2020-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärlekshaiku!
2020-04-16

  ULJO
Så härligt när det finns sann och äkta kärlek. Mer kärlek till världen.
2020-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP