Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Åtta cylindrar

Hans hjärta slog dubbla slag,
fyrdubbla,
det rusade i otakt,
smärtsamt,
trots att han alltid log och sade att vädret var på hans sida,
sömnlösa nätter och levande dagar,
rusade i otakt,
han grät, utan att säga förlåt,
hans hjärta slog fyrdubbla slag,
lyckligt lottad,
dog han med åtta cylindrar i bröstet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-04-16 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann