Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Under stjärnhimlen

Vi har alla olika förmågor,
egenskaper,
besitter olika erfarenheter,
andas olika olikheter,
vi lever på minnen,
innehållande vinster eller förluster,
vi är alla unika,
som löven på ett träd,
dropparna i en vattenpöl,
vi ingår alla i ett system, en balans,
någonting svårtolkat som i mänsklig ordbok fått namnet liv,
somliga vill synas och höras,
medan andra önskar att dom kunde göra allt för att räkna bort sig själva,
vi är liksom ett,
under stjärnhimlen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-04-16 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann