Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrummet

om hälften av mina tankar
skulle kunna raderas
nu just nu

vad finns det kvar
av mig då

när det mörka raderas
vad ska då
fylla

tomrummet




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-16 21:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ljus!

Tack för denna!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I