Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Instagram Poesifantasten


Ett rosenblad

Fallna är vi alla
från ljuset
tillsammans vi går
in till mörkret

lik ett rosenblad
förmultnar vi sedan

som ett
med jorden




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-16 21:21



Bookmark and Share


  ULJO
Så som vi alla ska en dag. Tillbaka till naturen.
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I