Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna (tanka)

Jag tittar uppåt
mot himlens dystra mörker
ser mot stjärnorna

som försiktigt lyser upp
mörkret inuti min själ




Bunden vers (Tanka) av Daniela I
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-16 21:27



Bookmark and Share


  ULJO
Mystikens palats däruppe
2020-04-17

    Steff...
vackert fint så lätt
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I