Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord i kollisioner med bubblande inre inredningar, utstakad world potery helt fel keramik där ett lr annat ord väl kan fyllas ut... ja ingen är perfekt....


Uppröra ande

 


Trötthet sövande smygande träng-er


Så ont förminskat ingenstans ...


Väcker frågor som irrar runt i följd med långa å korta visa-re..


Ur-et en satans upp-finning bökar om med alla ord, ja ut-lopp .


Mot ett inlopp kräv-s en lek av alltihopa detta knådas ihop till ,


Av ens trött- som het ser man på håll hur ångan stiger mot skyn..


Det är ej blind-het att blidka bilda sig en uppfattning .. en skyller ej från sig...


Att ta fel göra felet feel fem fula fel är väl inget brott som bör syndigt straffas för.?


 


Ja som att röra ihop allt i en bunke lite ord hit och dit... vi häller ut allt ur asken


Det världsliga trädet som sträcker sig uppåt ? Men det kan likväl vara ned-åt.


Allt är en salig röra , ord bokstäver meningen med livet sjunger glatt ut arior med baryton med mörka moln , ja de ser fluffiga ut mjukt å frotté bomullens para lella galax.


Ex-tas är fö rfattaren ..




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-17 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //