Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hjärna går på högvarv .. saknaden - lusten - begäret - det är bara naturliga känslor som vandrar runt ... Mestadels är det så att jag längtar efter dig Pia! You make goosebumps to my body ...


Den sexuella lusten..

Två kroppar förenas.


Helheten möjliggör nyfödelsen.


värmen doften tryggheten.


Lågor i djupet.


Fukten febern friheten.


En formgivning något nyskapande..


 


Bara med några få ord beskriver elden inom oss!




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //