Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En speciell sång.

Belåten.

Och Belåten, är lika tydlig som doft-tv...

Pröva hemma...
Att twista med orden...

Ändra deras stavning eller betydelse litegrann...,
SJUNG UT!




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-19 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim