Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårstädning

jag tror
du såg igenom mig
jag tror
du märkte
osanning
vårstädning
fullt av damm under vardagsrumsmattan
men du sa
ingenting
inget alls
faktiskt
inte ett ord
är det så här
man kommer undan




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-20 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium