Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandra

En blå blommar
växer ur ett lila frö

mellan varje rad
står det flera
rader
av flera frön

som bara väntar
att få bli
blommor

mäter avstånden
ifrån varandra

desto större de sedan blir
desto närmare kan de stå

bredvid varandra




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-20 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I