Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesflärp



Vårsekvens skyndsamt



just framför oss passerat.



Hågkomst förtätas.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-20 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haiku, där du lyckas fästa tiden och ögonblicket i minnet.
2020-04-25

  Solstrale VIP
Superbra!
2020-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om längtan efter att vårens knopp skall slå ut i full blom!
2020-04-21

    Lena Staaf VIP
Vårlängtan!
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP