Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Earth day 2020, bör vara varje dag


Vår jord

Vår jord
som vi lever
tillsammans på
måste vi också
ta hand om

för att
det finns också
en framtid

som förtjänar
att bo

på vår fina jord




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 20:38



Bookmark and Share


  ULJO
Måste de styrande tänka på.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I