Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vårsommarÄngel


Ängel

Morgondis ängla bris stenhäll
älvdans mot sandstrand svävar in morgon dagg
kort dagen är ljus mörker




Fri vers av Steff...
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-23 02:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Stämningsfullt !
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Steff...