Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona skrämmer prinsessan


Glada nyheter för alla sverigevänner




Kungen är oroad för sin dotter och står i ständig kontakt med henne samtidigt som han är med och utformar hennes flyktplaner. Det ska vara kungen som kom på lösningen med att prinsessan först flyr med båt till Bahamas därefter tog Silvia kontakt med EF-miljardären Bertil "Slickepottmiljardären" Hult som är redo att flyga ut Madeleine från Bahamas..

Chris O'Neill har köpt ett hagelgevär för han tänker stanna kvar i parets 600 kvadratmeter och försvara hemmet mot inkräktare som kan tänkas vilja göra inbrott i villan....

Ingen uppgift fås om hur mycket dessa flyktplaner kan komma att gå på...kanske måste man be om ett förhöjt apanage.....




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 09:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lever vi i samma värld?
2020-04-23

  Koloristen
Nåja. Föredrar republik.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP