Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet av hjärta

Ses dalar av sårbarhet

gå längs vägen som känns mörk.

In i smärtans skog blåser

kalla vindar som låter kinden stelna av frosten som faller ned.

Dagarna går i djupet av hjärtat

kommer ljusets dagar som låter färgerna skifta

Kärlekens kraft gör dig stark

Smärtan bleknar stunden

Styrkan visar at ditt hjärta aldrig låter dig falla helt

Utan reser sig och gå med mod genom smärtans skog

Och se rosorna i rött växa

slingrande

tätt  ihop

i djupet av hjärtat

kan le igjen i solens strålar.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-23 20:18



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Din dikt värmer mitt hjärta , tack
2023-09-26

  Monika A Mirsch VIP
"... Och se rosorna i rött växa
slingrande
tätt ihop
i djupet av hjärtat..."
Din vackra dikt
värmer mitt hjärta!
Tack!
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP