Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussade henne ömt, strax innan avresa.

Han pussade henne extra ömt.
Med tanke på att han skulle resa iväg imorgon.
Hon visste att detta var tanken bakom dessa kyssar.
Fastän han inget sa...
Hon kände honom så väl ändå!
Hon visste också att tanken bakom dessa kyssar var...
Att kunna säga att ; Jag Älskar Dig, och allt som ryms i de tre orden,
utan att behöva säga orden bokstavligen...
Hon visste att det var en typ av manlig lathet,
eller ömsom, eller kanske endast ömhet för henne, som han kände...?
Men Åh , Vad hon gillade det!




Bunden vers av Mim
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim