Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifall rollen du bär




ifall rollen du bär

inte längre klär dig

hitch-hajkar du då

till kosmos bortre

endast iklädd

parametrar



eller rentav till

din själsfrändes

bastiljon av

förflyktiganden

där du kan dinera

till ett hav av mystik



vad du än väljer

att iträda blir nog

trovärdigheten så

hiskeligt mycket

grandiosare än du

i tystnad nånsin

kunnat ana




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-26 18:41



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ordet får vingar. Det svävar. Tar mig med på en resa in i mystiken. Spännande text!
2020-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text om liv i förändring!
När det gamla inte känns bra är det dags att prova något nytt.
2020-04-29

  Elinor Sörensson VIP
Wow! En mästare med ord. Jag vill dinera till ett hav av mystik
2020-04-28

  Boneyfrank VIP
Fina kringelikrokar, jag blev imponerad av din gränslösa frihet. Dikten blir aldrig tråkig
2020-04-27

    Lena Staaf VIP
Att gå ur sin roll och in i något helt annat och kanske oväntat och obegränsat. Spännande dikt!
2020-04-26

  Hon kallar sig poet VIP
Wow....och första stycket "hitch-hajkar du då till kosmos bortre endast iklädd
parametrar" - snyggt!
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP