Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga ser vad dom tänker, andra vad dom känner


Om Huldran



hon svor så saliven spottade ur munnen
men lovade med tindrande ljusblå ögon
allt vackert med en röst len som honung

och få hörde, men alla såg



Och bysten var trind med fräknar ända
upp under ögon glimmande av rodnad


hon var kåt och hon valde utan samvete
dom som svalde hårdare än andra, hon
visste vilka hon ägde och vilka att muta

resten lät hon komma och gå efter tycke






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-27 00:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du såväl målar fina tavlor, såväl som gör dem då du låter orden modellera sig fram utmed tidens arma gång.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP