Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff, Grund.


Ställningar, planeter i vårt inre.

I Beroendeställning.
Hur ser du på det?

I Självständighetsställning, hur ser du på det?
Antingen eller, Varför?

Olika ställningar.

Beroendeställningar....

Självständighetsställningar...
Skapade och avritade såsom byggnadsställningars konstruktion.
Avskalade, kanske inte förmildrande omständigheter?
Kanske försvårande?

Vad är vackrast?
Mest konstruktivt?
Det vackra eller det svåra?

Och den sista frågan...
Är mer ställd som en retorisk sådan, eller som ett konstaterande, än...
En fråga, somkräver , eller har svar.

kRÄVER frågor svar, eller har de dem bara?
Är det som vi människor?...
Utvecklas vi genom att bara vara, eller kräver vi utveckling, är lika med förändring?
Vad hade hänt om jag stannat kvar år 2015, i den utvecklingen?
Tidsmaskin?

Jag , Robot.
Eftersom att nya känslor, eller kunskaper ej förskansats.
Men jag hade stannat i Comfortzone.

En planet i mitt inre!




Bunden vers av Mim
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-04-27 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim