Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögon som sviker

 

 

Från mörkret till mörkret

In i mörkret och aldrig ut ur mörkret

 

Ögon som sviker synen

Ögon som trivs i dunkelt

 

Åldrandet som sviker synen

Sjukdomar son leder till syn nedsatthet  

 

Familj som sviker sin medlem

Vänner som sviker sina vänner

 

Tid som talar och bredder till mörkret

Dröm som låter skräck mardröm

 

Darriga steg beroende på ljusets effekt

Skakiga händer beroende på synens försvinnande

 

Lekar som sker i mörkret

Lekar som inte överlever ljuset

 

Ögonen!

Ögonen!

 

Är kroppens enda starkaste makt

Är vägen till Guds underbara verk…. Livet

 

Gud evig ser hans egen skapelse med kärlek

Människa evig och evig nekar GUD existensen

 

Var rädd om dina ögon!

Var rädd och tänk på andra människors ögon!

 

Ögat är vägen och nyckeln till skönhet!!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-04-27 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP