Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag nått botten nu?

Hur beskriver en sin tomhet?

Oändliga timmar
Att försöka koppla bort hjärnan

Välja nästa serie på Netflix
Scrolla igenom Instagram upp och ner

Menlösa mobilspel
Allt för att inte tänka

På hur sorgligt detta skitliv är

Tills det är dags att gå och lägga sig
Ännu en bortkastad dag

Men hoppet väcks ändå
Om att nästa dag

Då jäklar ska jag tag i
Ja, vad som helst

Nästa dag kommer
Och energin är återigen borta

Så jag sitter här
Och väntar

På nåt bättre




Fri vers av skrivskav
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-27 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav