Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se sin egen svaghet i vitögat är alltid svårast


Tre örfilar



svedan av en oväntad örfil
svider mest av överraskning

hettan kommer först efter
- om den var väl förtjänt



Var den riktigt väl riktad
bränner skammen värre






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-04-27 21:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Besvikelse över att inte kunna känna skam, skall kunna leda till att en annan tvingas inta fil via matintaget.

Skam, har det något med religion att göra, eller har det med upplevelser av vädrets härjningar medan en själv ännu var 'liten'?
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP