Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en lime

 

Doften

på mina händer

känner den

lukten av lime

frisk och klar

i min inandning

genom mina näsborrar

passerar mina lungor

vidare i

aorta och blod

fyller hela mig

jag vet det är

bara en lime

men jag älskar den




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-28 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart om att njuta av stunden här och nu. Jag kan känna citrusdoften. Jag känner igen mig. Ibland tycker jag att frukter och växter och annat är som små dikter. Lika ljuva.
2020-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Smakar så gott...snyggt förmedlat...
2020-05-02

  Stanley Rydell
Sinnlighet på detaljplanet, smittsam doft!
2020-04-28

  Annie b'larsson VIP
"bara en lime". Det är inte så bara. Tolkar det som att du är en sensitiv människa som lägger märke till detaljer som andra bara går förbi. Det är både vackert och begåvat.
2020-04-28

  Feliaxel VIP
Fantastisk smak
2020-04-28

  ULJO
Så enkelt men så gott i smak och arom
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP