Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLENS TÅRAR - tanka

Törstande marker

vattnas av himlens tårar

rikt befruktad jord

föder blomsterrabatter

grönsaksplantors embryon




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-28 17:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket behövligt just nu...det talas redan om vattningsförbud på vissa ställen...fin tanka...
2020-05-02

    Tidsljus
Lite regn har ingen dött av.
Mycket regn har folk dött av.
2020-04-30

    Tidsljus
Himlens tårar dränkte en massa. Människor fällde tårar.
2020-04-30

  M.Eta
Lite sol och regn på det gör susen.Fin tanka
2020-04-29

  ULJO
Välgörande regn. Ett måste för balansen.
2020-04-29

  Cikoria Blå VIP
Poetiskt
2020-04-29

  Magdalena Eriksson VIP
mysig text om plantors återuppståndelse
2020-04-28

  Rise Little One
En poetisk beskrivning av förhållande mellan marken och regnet.
2020-04-28

    Max Poisé
En imponerande Tanka som ligger helt rätt i tiden!
2020-04-28

  Feliaxel VIP
Regnet är välkommet
2020-04-28

  KattenKin VIP
Melankolisk och vackert poetisk. En tanka som ligger fint i munnen med bilder för hjärtat.
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP