Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver min tid.

De säger att jag föraktar livet, då jag endast gråta kan..
Och de säger att jag tar allt förgivet, då endast lidelse jag fann..

Men inte kan jag ändra det som en gång var,
inte kan jag hjälpa mina tankar eller vart de far..

Förlåt mig, men jag är en sorgsen individ!
Ge mig havet, ge mig rymden,
jag behöver min tid..




Fri vers av Mli
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-07-09 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mli