Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede!

Vrede, vrede i mitt innersta rum..
Vrede i min tanke gör mig alldeles stum!

Jag biter mina naglar och sliter mitt hår..
För i min värld och i mitt liv är det bara vreden som rår..

Får inte gråta, då vreden vinner.
Det är då min själ, mitt liv och mina tankar försvinner..




Fri vers av Mli
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-05-06 20:55



Bookmark and Share


    vilsen
kämpa på ! bra skrivit , lycka till !
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mli