Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker du är..

Så vacker du är när du gråter..
När dina ögon blänker av sorg,
och förtvivlan syns i din panna..
Ja, vackrare än så kan ingen vara..

Jag kan omöjligt älska dig mera..
när du med stor uppgivenhet slår dina händer ut i skyn,
för att sedan gömma dig i min famn...

Min älskade..
Så underbar du är,
när din kropp skälver av maktlöshet..

När du darrar på läppen,
och när kinderna glittrar som pärlemo av tårar..
Ja, då vill jag kyssa dig dig så innerligt och djupt..




Fri vers av Mli
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-05-02 22:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vacker
2005-05-04

  Susanna
Åh vilken härlig kärleksfull dikt!
(påminner lite om min "vänd dig till mig")
Fint skrivet!
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Mli