Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsstund

Midnattsstund..
blod ifrån min panna.

Sorgestund..
min ångest är här för att stanna..

Jag reser mig inte igen,
mina ben är sönderslagna..

Krossar mina läppar mot en sten.
De bilder du ser är ifrån mitt inre tagna..




Fri vers av Mli
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-05-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mli