Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lång morgon på bussen i morse, och så när jag tittade ut på regnet över Solnas betong, skrevs en ny dikt


Så det äntligen blir dag

Du går till mig nu
större genom den drömmen
som höll dig innan

Gro väl min edamame,
så det äntligen blir dag.

 

 




Bunden vers (Tanka) av Marcus B
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-28 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B