Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanlagt

sammanlagt    ett antal ord som bara

har en mening om

det finns en mottagare

helst flera

till alla som vill se en mening med den

obegripliga viljan att foga in

ett antal murstenar

i rätt ordning på rätt plats kanske

det är en tröst att

existensberättigande är en helt annan sak

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2020-04-29 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP