Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konst, historia och unikum!


Frågeställning, ett Irrvarr, observera inget Virrvarr!

Du sätter upp din konstgjorda byggställning.
Den innehåller bara en massa frågor och fråge...Tecken!
Det blir ett Irrvarr av frågor...
Du inspekterar...
Allt ser ut som det ska!
Men en besökare kommer förbi...
Och frågar;
-Varför kallar du det för Irrvarr och inte för Virrvarr?
-För att det låter och är mer lekfullt, du svarar!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-02 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim