Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mim Mums.

Hon var Mim.
Som Mim Marabou.
Mums!
Sexuell aptit på väg!
'
Spänningsfaktor uppnådd.




Bunden vers av Mim
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-05-02 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim